top of page

om oss

Larsen sjømat leverer kun førsteklasses råvarer!

Vår spesialitet er ferskfrosset sjømat og alle bestillinger leveres gratis dit du ønsker i det sentrale Østlandsområdet. Våre kunder møter ikke bare en sjåfør, men også et vennlig ansikt som med glede forteller deg mer om våre produkter, hvem vi er og hva vi står for.
 

Våre sjåfører er hardtarbeidende og serviceinnstilt, og har naturlig nok hovedansvaret for alle våre kunderelasjoner. Det er krevende, og som sjåfør hos oss er det ikke tilstrekkelig med bare et førerkort for bil. Det stilles i tillegg høye krav til faglig kunnskap, relevant erfaring og andre viktige personlige egenskaper.
 

Året rundt trosser vi allslags føre, vær og vind, og tilsammen tilbakelegger vi mer enn 60.000 km på Norske veier. Her legger vi "stein på stein" og bygger selve fundamentet for vår virksomhet, langsiktige og solide relasjoner til tusenvis av fornøyde kunder.

Med en stor kundebase "i ryggen" gjør vi innkjøp i store volumer. Dette gir oss ikke bare tilgang til de beste produsenter og leverandører i Norge, men også tilstrekkelige markedskrefter som sikrer at vi til enhver tid også kan garantere våre kunder konkurransedyktige priser.

Om oss

1

Du bestiller på sekunder og mottar

automatisk din ordrebekreftelse

RASKT

ENKELT

1-2-3

2

Vi avtaler et passende tidspunkt for

gratis levering dit du ønsker

gratis

levering

3

Du ser varene før du betaler,

og vi garanterer at du blir 100% fornøyd

100%

fornøyd

RASKT & ENKELT

Vi har gjort det så enkelt som mulig å bestille varer hos oss.

Det tar bare sekunder og er over på 1-2-3, spesielt siden du ikke utfører selve betalingen i vår nettbutikk. Når din bestilling er utført mottar du automatisk en ordrebekreftelse fra oss, og din del av arbeidet er over.

 

Vi tar kontakt med deg per email eller telefon senest 48 timer etter at din bestilling er mottatt. Da avtaler vi et passende tidspunkt for levering dit du ønsker. Normalt gjør vi avtaler om levering i løpet av de neste 2 til 3 arbeidsdager.  

Ved levering får du se varene før du betaler, og du mottar samtidig vår 100% fornøyd garanti. Samtlige av våre sjåfører har betalingsterminal i bilen, og vi oppfordrer alle kunder til å betale med bank- eller kredittkort.

En 100% trygg og enkel handel rett og slett!

Gratis levering
100 % fornøyd

100% FORNØYD

Larsen Fisk og Viltkjøtt har full fokus på at råvarene vi selger alltid er av førsteklasses kvalitet.
Vi samarbeider med nøye utvalgte leverandører som kan dokumentere kvalitet i arbeidet før og etter fangst eller slakting, og frem til vi selv overtar ansvaret og kjører produktene ut til våre kunder.

For oss er det åpenbart og veldig enkelt.
Alle kunder får 100 % fornøyd garanti og full returrett om ønskelig.

Er du misfornøyd med en leveranse fra oss? 

Det eneste vi krever er at du gir oss beskjed om hvilken leveranse det gjelder, og da senest 2 uker etter at leveransen fant sted.
Og, produktet må oppbevares i fryser frem til en av våre sjåfører kommer på besøk (maks 2 uker).

Utover dette stiller vi ingen krav eller spørsmål omkring hva du er misfornøyd med.

100 % fornøyde kunder, koste hva det koste vil!

Kontakt oss

kontakt

Har du spørsmål om våre produkter eller tjenester,

eller ønsker du hjelp til å bestille?

Ring oss, eller fyll ut skjema under og vi tar snarlig kontakt. 

Tusen takk! Din beskjed er mottatt.

bottom of page